top of page
  • willemijn94

Theater en horeca concept Scala in Amsterdam: een smaakvolle ervaring

De ultieme avond uit bij Scala: waar kunst, smaak en vermaak samenkomen.

Het prikkelende en nieuwe concept Scala aan de Van Hallstraat in de Westerparkbuurt in Amsterdam is open. Scala is een inspirerend, one-of-a-kind theater -en horeca concept, waar gasten zelf hun ideale avond kunnen samenstellen: kiezen uit een rijke selectie korte voorstellingen of ontspannen met een heerlijke cocktail en bijpassende gerechtjes. Alles is mogelijk!


Scala heeft een modern restaurantgedeelte en 4 theaterzalen. De zalen bieden ruimte voor 4 verschillende voorstellingen per avond. Elke voorstelling duurt 20 minuten en wordt 3 keer opgevoerd zodat gasten genoeg gelegenheid krijgen om elk gewenst optreden te bezoeken.


Eigentijdse invulling van jouw theaterbezoek

Scala is de vernieuwde en uitgebreidere versie van het populaire TapasTheater, dat de afgelopen jaren furore maakte in Amsterdam Oost. TapasTheater werd in 2018 opgericht vanwege de groeiende behoefte naar een eigentijds invulling van het theaterbezoek.“Ik merkte om mij heen dat vrienden en familie steeds minder naar het theater gingen. Het snelle eten na een drukke werkdag, om vervolgens in een sfeerloze lobby in de rij te staan voor de toilet, bar en de garderobe; het stond ze tegen. Bij ons kunnen gasten zélf bepalen wanneer ze een voorstelling willen bekijken en wanneer ze willen genieten van eten en drinken,” vertelt oprichter Tessa Harmsen over haar unieke concept.


Inspelen op een sterk groeiende behoefte

Dat het concept de afgelopen jaren aansloeg, beek wel uit de keer op keer vol gereserveerde avonden. Daarom was de stap naar een grotere locatie broodnodig. Niet alleen is Scala bijna 2 keer zo groot ten opzichte van het oude TapasTheater, ook is het food & drinks menu flink uitgebreid. Zo vind je op de kaart van Scala onder andere een uitgebreide selectie van antipasti, mezze en flammkuchen. De one-of- a-kind theaterervaring blijft onveranderd.


Een plek vol cultuur

Scala presenteert elke avond een mix aan verschillende genres, van cabaret tot toneel en muziek tot dans. Door de diversiteit aan genres en de duur van de voorstellingen is het voor bezoekers interessant om meerdere voorstellingen op één avond te bezoeken. Doordat artiesten 2 weken in Scala spelen kunnen ze veel vlieguren maken. Dit is waardevol voor gevestigde namen die een eigen (solo-)voorstelling willen opvoeren, maar ook voor opkomende theatermakers die een publiek aan zich binden.


Over Scala

Adres: Van Hallstraat 286, 1051 HM AmsterdamTelefoonnummer: 020 7793306Website: scala-amsterdam.nl

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page