top of page
  • willemijn94

Scala in Amsterdam is theater en horeca in één

Horecaconcept – Aan de Van Hallstraat in Amsterdam is donderdag Scala geopend. Scala is een theater en horecaconcept ineen. Gasten kunnen in de nieuwe uitgaansgelegenheid zelf hun avond samenstellen.

Scala-gasten kunnen kiezen uit een selectie korte voorstellingen, of gebruik maken van cocktail met bijpassende gerechtjes. “Met Scala brengen we onze gasten het beste van twee werelden: de geneugten van een gezellige horecabeleving gecombineerd met professionele voorstellingen. Gasten hebben volledige vrijheid om hun eigen avond vorm te geven. Of het nu gaat om lekker een avondje (shared) dining of spontaan binnenwandelen voor een borreltje en genieten van een voorstelling,” aldus founder Tessa Harmsen.

De uitgaanslocatie heeft een modern restaurantgedeelte en vier theaterzalen. Scala presenteert elke avond een mix aan verschillende genres, van cabaret tot toneel en muziek tot dans. De zalen bieden ruimte voor vier verschillende voorstellingen per avond. Elke voorstelling duurt twintig minuten en wordt drie keer opgevoerd, zodat gasten genoeg gelegenheid krijgen om elk gewenst optreden te bezoeken. Scala is de vernieuwde en uitgebreidere versie van het TapasTheater, dat de afgelopen jaren furore maakte in Amsterdam Oost.

Reserveringen

Dat het concept de afgelopen jaren aansloeg, beek uit de volgereserveerde avonden. Daarom was de stap naar een grotere locatie broodnodig. Niet alleen wordt Scala bijna twee zo groot ten opzichte van het oude TapasTheater, ook wordt het food & drinks menu flink uitgebreid. Zo vind je op de kaart van Scala o.a. een uitgebreide selectie van antipasti, mezze en flammkuchen.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page